Praznovanje rojstnega dne

ZA OTROKE

Želite poleg torte postreči tudi obilo zabave v varnem okolju? Poskrbite za nasmejane otroške obraze in povabite otroke na praznovanje rojstnega dne v Bowling center Spider! Odlično znamo poskrbeti za najmlajše različnih starosti, saj imajo naši animatorji bogate izkušnje in tako otroke tudi po končani igri odlično zabavajo. Otroci na bowlingu uživajo v gibanju, najbolj pomembno pa je vsekakor to, da so nasmejani, polni pozitivne energije in dobre volje – to je tisto pravo druženje s prijatelji, ki si ga bodo zapomnili za vedno.

ROJSTNODNEVNA PONUDBA

Najem bowling steze (na stezi je lahko največ 6 otrok)

Izposoja igralnih čevljev (od številke 31 naprej)

Lažje krogle in ograjice ob straneh

Vabila, ki so breplačna in jih prejmete na recepciji bowlinga ali jih prenesete iz spletne strani

Vabilo 1

Vabilo 2

Vabilo 3

Pijača po izbiri iz naše dnevne ponudbe ali posebna ponudba žirafa pomarančni, jabolčni. breskvov sok ali ledeni čaj (3 litre)

Ponudba hrane iz naše kuhinje: pice, piščančji fingersi, hladni prigrizki, bruskete

Dodatna ponudba hrane: catering

Torto, pop cakes, cup cakes lahko naročite pri nas (ponudba spodaj). V kolikor prinesete svojo torto ali karkoli sladkega, vam zaračunamo postrežnino v višini 17 EUR. Za pogrinke in prostor poskrbimo mi.

Otroška animacija, kjer animatorke poskrbijo za veselo, varno in zabavno vzdušje

Starši radi poudarjamo, da se morajo otroci za zdravo življenje veliko gibati, praznovanja rojstnih dni pa so včasih pravo nasprotje tega pravila, saj otroci posedajo ob hitri prehrani in se dolgočasijo. Raje jim zagotovite rajanje, ob katerem bodo razmigali dvoje krake in razširili peruti – rezervirajte jim bowling stezo, da se preizkusijo v novi športni disciplini oziroma pokažejo, kako so spretni, v paketu pa poskrbite še za prigrizke, pijačo in celo torto. Tako bodo najmlajši aktivni in konec dneva polni novih vtisov ter izkušenj, vi pa brez vsake skrbi.


PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE – CENIK

Animacija dvourna 35 EUR

Animacija triurna 42 EUR

Spider animacija 45 EUR – več informacij na 031 633 377 med ponedeljkom in soboto od 8:00 do 18:00

Vas zanima, kaj vse vam lahko pripravimo in s čim presenetimo? Pokličite nas glede praznovanja rojstnega dne za vašega otroka in prisluhnili bomo vsem vašim željam, tudi tistim najbolj posebnim, ki morajo biti popolno presenečenje. Takšno, ob katerem se bodo otroku zasvetile oči.

ROJSTNODNEVNE TORTE

Torte, ki so lahko oblite s smetano ali čokolado, z okraski za deklice oziroma dečke.

Okus: nutela, sadna, čokolada.

Vse imajo zraven svečke.

Cena: 53,00€


Torta s sliko (oblita s smetano ali čokolado)

Možne slike: Minions, Spuži kvadratnik, Maša in Medved,Spiderman, Frozen, Starwars, Batman, Slugterra, Lego Ninjago, Beyblade

Okus: nutela, sadna, čokolada

Vse imajo zraven svečke.

Cena: 57,00€


Lolipops in Cupcakes

Cena: 4,50€

ZA ODRASLE

Odrasli si vzamemo premalo časa za druženje s prijatelji – a kadar vsakdanje obveznosti postavimo na stran in smo razpoloženi za veselje, si radi damo duška ob hrani in pijači, glasbi in gibalnih aktivnostih, ki pomagajo ob smehu poglobiti vezi. Zakaj se ne bi naslednjič družili ob bowlingu? Zabavna aktivnost, primerna tako za tiste najbolj fit, kot tudi vse, ki vidijo v prijateljski tekmovalnosti predvsem možnost za veliko smeha.

Najem bowling steze (na stezi je lahko največ 6 oseb)

Izposoja igralnih čevljev

Pijača po izbiri iz naše dnevne ponudbe, velika izbira domačih in tujih piv ali posebna ponudba žirafa piva (3 litre)

Aperitiv: penina, razne žgane pijače

Ponudba hrane iz naše kuhinje: pice, piščančji fingersi, hladni prigrizki, bruskete, čebulni obročki, fingerfood

Dodatna ponudba hrane: catering

Sladki del tudi uredimo, torto lahko naročite pri nas

Za glasbeno vzdušje, poleg hišne glasbe, priskrbimo DJ-ja

Organiziramo bowling tekmovanje, za nagrade pa pripavimo rabljen bowling kegelj z napisom po želji

Spider light bowling, nočno vzdušje pa je višek zabave

Biljard ali ročni nogomet sta dodatni možnosti za razvedrilo

Bowling center Spider nudi praznovanja rojstnih dni in druga druženja za skupine tudi za odrasle. Zagotavlja dobro vzdušje, prigrizke, pivo v žirafah in druge pijače, primerne dogodku, če gre za zabavo posebne vrste, na primer dekliščino ali prednovoletne zabave, pa se lahko dogovorite tudi za kakšno posebno presenečenje. Zakaj je pomembno, da se tudi odrasli sprostimo ob bowlingu? Zato, ker se enostavno moramo igrati – in praznovanje je vedno odličen izgovor, da poiščemo otroka v sebi ter prekinemo zaporedje vsakdanje, stresne rutine. In če lahko lučanje bowling krogel pospremimo tudi z glasbo po želji, igranju ob svetlobnih efektih ter cateringom? Potem je zagotovljeno, da bo praznovanje še dolgo ostalo v spominu.

Pokličite nas in povprašajte, kako lahko ustrežemo vašim željam – poskrbimo za vse, vi potrebujete zgolj razlog, da povabite prijatelje na zabavo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več