DODATNA PONUDBA

DARILNI BONI

Pri nas lahko kupite vrednostne darilne bone za bowling in jih podarite najdražjim ali prijateljem. Boni so časovno neomejeni.

HRANA IN PRIGRIZKI

Nudimo vam sveže pečene pice in piščančje fingerse ter hladni prigrizki kot so koruzni čips z omakami, čips, palče. Ob predhodnem dogovoru vam organiziramo tudi catering.

UPORABA STENSKEGA PROJEKTORJA

V posebnem prostoru z stenskim platnom, kjer si lahko organizirate predavanja ali predstavitve.

WI-FI

Bowling Center Spider vam nudi v svojih prostorih brezžični brezplačni internet.

BILJARD IN ROČNI NOGOMET

Za dodatno poestritev in zabavo so v naših prostorih tudi ročni nogomet in biljard.

NAJEM CELOTNEGA PROSTORA

Bowling Club Spider je zasnovan kot prijaznejši manjši bowling Club s šestimi bowling stezami in prijetnim ambientom. Tako je zelo primeren za najem večjih skupin ali podjetij. Na samih stezah lahko nanenkrat igra 36 igralcev, sami prostori pa so primerni za skupine do 150 ljudi, kolikor je tudi sedišč.

NAJEM GARDEROBNE OMARICE

Vsem stalnim igralcem bowlinga nudimo najem garderobne omarice, ki so dovolj velike za shranjevanje vaše bowling opreme in krogel. Cena letnega najema je 40 EUR.

PONUDBA V NEPOSREDNI BLIZINI

V sami stavbi v kateri se nahajamo je tudi zaprt plavalni bazen, fitnes in savna, v neposredni bližini pa tudi drsališče, teniška igrišča in igrišča za druge športe in dejavnosti. V kolikor bi želeli celovito ponudbo v povezavi z omenjenimi dejavnostmi smo vam na voljo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več