Nasveti za uspešno praznovanje rojstnega dne

Ideja za aktivno praznovanje rojstnega dne
28. avgusta, 2019
Že veste, kje boste letos praznovali rojstni dan vašega otroka?
28. avgusta, 2019

Organizirate praznovanje rojstnega dne za otroke in ne veste na kaj morate biti pozorni? Da vam bo lažje, smo zbrali nekaj nastvetov glede na naše večletne izkušnje z organizacijo rojstnodnevnih zabav.

Pravočasna rezervacija

Svetujemo, da praznovanje rojstnega dne rezervirate vsaj 3 tedne v naprej, saj so običajno najbolj priljubljeni termini zelo zasedeni.

Najbolj priljubljeni termini za otroško praznovanje rojstnega dne so med 17:00 in 19:00 uro. Bolj priljubljeni so vikendi, čeprav so pogoste vse steze polne tudi med tednom.

Starostna omejitev

V kolikor se boste odločili za aktivno praznovanje rojstnega dne (naprimer bowling), se pozanimajte kakšna je minimalna starost za uspešno izvedbo rojstnega dne.

V primeru bowlinga priporočamo, da so otroci stari vsaj 5 let. Udeležencem rojstnodnevne zabave se po želji lahko vklopi tudi stranske ograjice, tako, da vsaka kugla pride do kegljev oziroma konca steze.

Priskrbite si animatorja za otroke

Svetujemo, da za praznovanje otroškega rojstnega dne najamete izkušeno animatorko, ki bo otroke ustrezno animirala in zabavala. V kolikor jim postane dolgčas, se hitro pričnejo prepiri, slaba volja in jok, česar pa si na praznovanju rojstnega dne res ne želimo.

Na ta način je lahko praznovanje rojstnega dne prijetno tudi za starše, ki lahko ta čas izkoristijo za prijetno druženje in sprostitev v družbi ostalih staršev.

Ob rezervaciji le omenite, da potrebujete tudi animatorko, za vse ostalo pa bomo poskrbeli kar mi, tako, da vi nimate nobenega dodatnega dela.

Oblačila in obutev

Za igranje bowlinga svetujemo, da imajo otroci oblečena lahka ter športna oblačila. Ob igranju bowlinga običajno otrokom postane precej vroče, zato je pomembno, da so primerno oblečeni.
Ob igranju bowlinga otrokom prižgemo tudi “Spider Light” efekte (modra UV svetloba), zato naj majo oblečeno kakšno belo oblačilo, ki se nato v temi zelo lepo sveti.

Pred igranjem vam bo naše osebje priskrbelo tudi primerno bowling obutev (čevlje) za vaše malčke. V kolikor še nimajo dovolj velike noge, imamo na voljo tudi copate, ki ne puščajo sledi na bowling zaletišču.


Imate dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več