Že veste, kje boste letos praznovali rojstni dan vašega otroka?

Nasveti za uspešno praznovanje rojstnega dne
28. avgusta, 2019

Vabljeni v naš bowling center!

Otroci so naše največje bogastvo, zato jim nudimo vse, kar potrebujejo, včasih celo preveč. Izjemno pomembno je tudi njihovo praznovanje rojstnega dne. Ker želimo, da bi imeli na to izjemno lepe spomine, poskrbimo za to, da je praznovanje izjemno, nepozabno, drugačno … Če smo dobri organizatorji in vemo, kako se taki stvari streže, potem nam bo zagotovo uspelo. Dobra organizacija ter malenkosti, ki vplivajo na potek, sta izjemnega pomena. Toda, kaj otroku ponuditi, da bo več kot navdušen v času praznovanja, prav tako pa tudi njegovi prijatelji? To je prvo vprašanje, ki si ga zastavi prav vsak starš, ki želi svojemu otroku pripraviti nepozabno doživetje. Odgovor nanj pa vam ponujamo mi: Pridite k nam, v center zabave, v center bowlinga.

Najprej poskrbimo za primerna vabila

Izjemno prisrčno je, če vsem otrokom, ki jih nameravate povabiti na praznovanje rojstnega dne vašega malčka, pošljete vabila, ki so že na prvi pogled izjemno simpatična. V njem na veliko napišete lepo začetno misel, nato pa vse potrebne informacije, torej kje bo zabava potekala, od kdaj do kdaj, kaj se bo tam dogajalo, meni za hrano in pijačo ter še kaj, kar se vam pač zdi pomembno. V vabilu napišete tudi svojo telefonsko številko, kamor vam starši drugih malčkov napišejo, ali se bodo praznovanja udeležili ali ne.

Toda, pozor!

Tokrat pa bo stvar nekoliko drugačna. Vabil vam ne bo potrebno niti izdelati, saj jih bomo povsem brezplačno za vas pripravili kar mi. Že izdelane boste lahko prejeli pri nas na recepciji ali pa jih boste prenesli kar z naše spletne strani. Že tu boste prihranili kar nekaj časa in denarja.

Raje se osredotočite na rezervacijo

Ker je naš priljubljeni center zabave – Bowling center Spider – zaradi noro dobre ponudbe kar zaseden, vam priporočamo predčasno rezervacijo prostora. Z nami boste najlažje stopili v kontakt kar po telefonu, preko spleta ali pa nas boste preprosto obiskali kar v naših prostorih, ki vas bodo povsem navdušili že na prvi pogled. Izjemno prijazno osebje pri nas vam bo povedalo vse, kar potrebujete vedeti v povezavi z organizacijo in tudi s praznovanjem na sploh.


Koliko časa bo zabava trajala in kdo jo bo vodil?

Pomembno je tudi, da otroško zabavo sami omejite na čas. To pomeni, da že vnaprej daste vedeti, kdaj se bo zabava pričela in kdaj tudi končala. Zveni sicer malce nenavadno, toda v resnici je praktično. Starši otrok tako dobro vedo, do kdaj poteka zabava in tako svoje preostale aktivnosti lahko mirno načrtujejo vnaprej. Za take zabave je najbolje, da trajajo nekje največ do tri ure. V tem času si priskrbite tudi primernega animatorja. Zanj po večini poskrbimo kar mi ter naše nadvse prijazno osebje. Že vnaprej nam boste verjetno povedali, da so vaši otroci izjemno igrivi in živi in da naj kar pričakujemo, da mora biti na zabavi veliko športnih iger, med katerimi nikakor ne smejo manjkati ples, igre brez meja, nogomet žogarija ter podobno. K nam pa ste seveda v prvi vrsti namenjeni predvsem zaradi bowlinga, tudi otroškega.

Naša rojstnodnevna ponudba bowlinga je prvovrstna

Vaši otroci se že nadvse veselijo, da bo tokratna glavna aktivnost na praznovanju izjemno priljubljen bowling. Pri nas ste najeli tudi bowling stezo, na kateri je lahko največ šest otrok hkrati. Osebje našega centra vam je zaupalo, da si vaši malčki lahko izposodijo tudi igralne čevlje, da bodo pri igri lažje tekali naokrog. Seveda smo za njih namenili veliko lažje krogle in tudi ograjice ob straneh, ki
bodo poskrbele za njihovo varnost.

Kam odpeljati otroke staršev med otroškim bowlingom?

In nenazadnje je izjemno pomembno, kje se bodo nahajali starši malčkov, medtem ko se bodo oni predajali užitkom na bowling stezi. Nekateri starši bodo morda otroka samo pripeljali, spet drugi bodo nanj počakali. Toda, kje? Lahko jih povabite na pijačo ali prigrizek. Pri nas je take ponudbe izjemno veliko. Če finančno niste omejeni, pa lahko z njimi odidete celo v savno ali na kako sproščujočo masažo. Seveda si stroške lahko tudi delite. Sigurno pa se bo vsaj nekaj staršev odločilo, da bodo raje spremljali bowling vaših malčkov ter poleg navijali in jih spodbujali k še boljši igri. Tudi mi bomo tam, za njih in za vas!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več